Yemek ve Gramajlar

Yemek Sanatı

YEMEK VE GRAMAJLAR

4 KAP YEMEK+ SALATA BAR

1) Başlangıç (Çorba veya zeytin yağlı)

2) Ana Yemek (Et ve Etli yemekler, sebzeli yemekler vb.)

3) Yardımcı Yemek (Pilav, makarna vb.)

4) Tatlı veya meyve çeşitleri

5) Taze otlu bahçe salata, brokoli salata, z.yağlı taze fasulye, z.yağlı enginar, taze otlu yoğurt

 

SEÇMELİ 5 KAP YEMEK + SALATA BAR

1) Başlangıç (Çorba veya zeytin yağlı)

2) Ana Yemek (Etli yemekler)

3) Ana Yemek (Tavuklu yemekler)

4) Yardımcı Yemek (Pilav, makarna vb.)

5) Tatlı veya meyve çeşitleri

6) Taze otlu bahçe salata, brokoli salata, z.yağlı taze fasulye, z.yağlı enginar, taze otlu yoğurt

YEMEK GRAMAJLARI

Etli yemekler 110 gr Çiğ

Kofteli yemekler 100 gr Çiğ

Etli sebze yemeklerindeki et 50-60 gr Çiğ

Pirinc/makarna 90 gr Çiğ

Bakliyat 65 gr Çiğ

Sebzeler 200-300 gr Çiğ

Tatlilar 150-200 gr

Yogurt 200 gr